Kontakt

   

Yogaflyt AS
Daglig leder Hege Tørtberg

Mobil     97 52 41 72
Mail       yogaflyt@gmail.com
Org.nr.   NO 918.816.720

Medlem av Norges Massasjeforbund

Følg Yogaflyt på Facebook og Instagram


Hvem er jeg

Jeg har reist mye og lenge i mitt liv men mitt første møte med yoga og meditasjon var i 1998, da jeg ble inspirert under en 6 mnd rundreise i India og Sri Lanka. Yogaen åpnet helt nye perspektiver i livet mitt og har bidratt til store endringer både fysisk og psykisk. Siden 1998 har jeg dedikert meg til Ashtanga yoga. Mitt fokus er å leve et "vanlig" hverdagsliv i vår kultur, i vår tid med barn og jobb, samtidig som jeg følger ”de 8 trinn i yoga”. 

I årsskiftet 2000 skjedde det store forandringer. Jeg omskollerte meg til diplomert massasjeterapeut, deretter akupressør og var deretter assistent på akupressurutdanning ved Axelssons Body Work School, Oslo.

Fra 2001 var jeg yogaassistent ved Ashtanga Vinyasa Yogainstitutt, og ledet også egne klasser i Oslo. I perioden 2007-2016 var jeg yogalærer på Puls Letohallen, Trento /Elixia Jessheim, Villa Hjertego' og Olaløkka Grendehus på Sand. August 2016 startet jeg endelig i mitt eget yogalokale. På Studio Yogaflyt er det en helt spesiell atmosfære - et fristed hvor du kan senke skuldrene vende fokuset innover og pleie kropp og sjel.


Jeg anser meg selv som en erfaren yogalærer med bred kunnskap om kropp og anatomi. Målet er å inspirere hver enkelt til å utvikle sitt eget yogapotensiale ved å gi mine elever personlig oppfølging og god veiledning.  

Retreats, kurs og workshops gir meg jevnlig inspirasjon:
Ashtanga yoga: Ellen Johansen, Alexander Medin, Lino Miele, John Scott, Tim Feldman, Frank Kappas, Sami Mälkiä, Kia Naddimier, Basia Lipska. 
Teacher training med David Swenson. 
Pranayama: Kia Naddimier, Sami Mälkiä, master Sri Sudhir Tiwari. 
Lydhealing: Gongkurs Tor Arne Håve og Anne Siri Langelandsvik. Nada yoga/lydhealing Tal Zimra Coleman. Tonigkurs Audun Myskja

Men størst læring har jeg fått gjennom erfaring fra min egen helse og mine egne skader. Jeg har brukt yoga som terapi og rehabilitering av astma & allergi, skoliose, ankelskade, kneskade, prolaps, følelsesmessige traumer m.m. Jeg har kunnskap om anatomi, teknikk, modifikasjoner/avansement og bruker denne erfaringen i undervisning av yoga og behandling; og kan vise til gode resultater.

I tillegg har jeg mange nivåer i energiarbeid. Og i 2011 avsluttet jeg en 15 måneders lang coachutdannelse.

Læren om muskel- og skjelettanatomi sammen med østlig medisin, energi
og yoga har gitt meg dyp kunnskap. Jeg er inspirert av det holistiske tanke-
systemet – forholdet mellom kropp, tanke og sjel samt samspillet i livet generelt. Denne helhetlige forståelsen har utviklet meg som person og gitt meg et rikere og gladere liv. Med selvinnsikt og bevissthet har livet i seg selv blitt til en spennende reise. Og men denne erfaringen ønsker jeg å inspirere andre i mitt arbeid som terapeut og yogalærer.

Livet er en spennende reise hvor læren om livet aldri tar slutt…

 

© Pikseletaten 2011